Her bor du tett på
fjord, hage og by!

I hagebyen vil man bo sentralt mellom flere skoler og barnehager, med gangavstand til en oase av idrettstilbud og rekreasjonsmuligheter i Burgårdsparken.

Omgivelsene i Sandefjord Hageby gir luft i hverdagen. Gjør det trygt å vokse opp – fredelig å bo. Sandefjord sentrum med gatene, husene, kafeene og butikkene er en rusletur unna. Badeparken, torget, sjøen, restaurantene i bygater og langs brygga - Sommerfjord, som man liker å kalle byen.

Med bil er du på E18 eller togstasjonen i løpet av fem minutter, og på Sandefjord lufthavn i løpet av et kvarter. Mangler du melk eller brød, ligger matbutikken rett over veien. Du bor med andre ord i nærheten av alt du trenger i hverdagen.

Sandefjord Hageby vil gro sammen med og bli en naturlig del av byen. Samtidig vil den ha en egen og umiskjennelig identitet som vil prege menneskene som bor der.

Aktiviteter rett utenfor døren

Ditt nye hjem i hagebyen vil ikke bare være sentrumsnært. Her venter den vakre naturen og spennende aktiviteter en liten spasertur unna for både store og små.

Utenfor ditt nye hjem vil du bo rundt en oase av idrettstilbud og rekreasjonsmuligheter i Bugårdsparken. Her er det tennishall, håndballhall, skøytehall, svømmehall, fotballbaner, friidrettsanlegg og herlige stier rundt Bugårdsdammen. Hjemmet som gir deg frihet til å nyte det beste av det meste.