Kvaliteter
i ditt nye
hjem

I Sandefjord Hageby bor du i boliger hvor alt er på stell. Her kan du lene deg tilbake å nyte den høye standarden i ditt nye hjem.

Store vinduer, åpne planløsninger og ekstra god takhøyde setter et moderne preg for de lyse og luftige leilighetene i hagebyen. Valget av materialer gir boligene et eksklusivt preg.

Smart, nytt, moderne og av høy kvalitet. Leilighetene i Sandefjord Hageby er tegnet med løsninger og materielle kvaliteter som legger til rette for den enkle hverdagen du har sett for deg. Leilighetene i Sandefjord Hageby leveres med store balkonger og vindusflater. Sammen med det lyse interiøret og den gode takhøyden på 2,6m i oppholdsrom og soverom, bidrar dette til å gi en ekstra romfølelse.


Beliggenhet med fjord, hage og by

Sandefjord Hageby med alle sine kvaliteter, tilføyer en ny livsenergi og er med på å forme Sandefjords fremtid, slik at Sandefjord fortsetter å bli et attraktivt og godt sted å bo.

Grønt, frodig, nesten landlig. Men på samme tid bynært, sentralt, urbant. Valgmulighetene som bylivet gir, kombinert med friheten ved en tilværelse i luftige og åpne omgivelser. I Sandefjord Hageby får du det beste av det meste.

I hagebyen vil du ha et bredt spekter av muligheter. Bo sentralt mellom flere skoler og barnehager, med gangavstand til en oase av idrettstilbud og rekreasjonsmuligheter i Bugårdsparken. Her er florerer det med aktiviteter fra A til Å.

Boligvelger