Frodige forhøyninger
med trær og variert
vegetasjon.

Boligene og landskapet er utviklet på en måte som tilfører området kvalitet. Vi har lett etter løsninger og ideer som illustrerer tiden vi lever i, samtidig som helheten i prosjektet skal passe inn i kulturlandskapet og komplettere den eksisterende bebyggelsen rundt. Med bruk av robuste og ekte naturmaterialer har vi forsøkt å skape en homogen og behagelig fargepalett som passer inn i omgivelsene.

Leilighetene i Sandefjord Hageby leveres med store balkonger og vindusflater. Sammen med det lyse interiøret og den gode takhøyden på 2,6m i oppholdsrom og soverom, bidrar dette til å gi en ekstra romfølelse. I parkeringsanlegget tar du heisen direkte opp til din etasje, hvor du kan glede deg til å lage mat på ditt nye kvalitetskjøkken. Alt er tilrettelagt for at du skal nyte den enkle hverdagen hagebyen byr på.

Interiør

Lyse overflater, rene linjer, smarte løsninger

Ønsker du å stå fritt til å bruke fritiden på akkurat det du har lyst til? Nytt, moderne og av høy kvalitet. Alt er tilrettelagt for at du skal slippe oppussing. Leilighetene i Sandefjord Hageby er tegnet med løsninger og materielle kvaliteter som legger til rette for den enkle hverdagen du har sett for deg.

En romslig stue- og kjøkkenløsning blir hjertet i hjemmet. Alle boliger vil bli levert med gjennomgående god standard. Leilighetene får moderne kjøkkeninnredning fra en anerkjent leverandør. På baderom og toalett vil det bli lekre, grå / beige fliser i stort format på gulv og vegger, hvit baderomsinnredning og elektrisk, termostatstyrt gulvvarme.

På gulv i oppholdsrom, gang og entré leveres lekker, trestavs, lys eikeparkett. Oppvarming av leilighetene vil skje gjennom ventilasjonsaggregat, samt elektrisk varmefolie i gulv i entré/gang, kjøkken og stue.

Eksteriør

Ved bruk av robuste og ekte naturmaterialer har vi tilpasset hagebyen omgivelsene med to Åkerhus. Dette utgjør en egen og umiskjennelig identitet.

Alle leilighetene holder høy kvalitet når det gjelder materialvalg. Byggets spennende arkitektur er utformet slik at leilighetene får privatbalkong eller terrasse med store vindusflater og spilrekkverk i stål. Utvendig fasader i stående panel med innslag av liggende panel og tegl.